Thuisstudio

portret

Yes yes yes! Eindelijk heb ik mijn eigen thuisstudio. Het is gewoon een simpele zwarte achtergrond bij mij op zolder en ook maar geschikt voor maximaal 2 personen, maar ik ben er zo ontzettend blij mee! Nu ik thuis zit vanwege bekkenklachten door mijn zwangerschap, kan ik niet lang meer staan of lopen, en zijn buitenshoots dus even not-done helaas. Mijn thuisstudio is dus echt een uitkomst voor nu, maar zeker ook voor mijn verdere ontwikkeling als fotograaf! Want nu kan ik me echt gaan richten op portretfotografie en dat wil ik al zo ontzettend lang! Nu alleen de was op tijd wegwerken en net even vaker stofzuigen 😉

Mijn eerste model: Yvette

Om mijn nieuwe studio uit te testen heb ik als eerst Yvette bij mij uitgenodigd en hebben we een heerlijke ochtend gewerkt! Eerst bespraken we, tijdens een kop koffie het moodboard wat ik van te voren maakte, en zijn we aan de slag gegaan. Lekker rustig aan met veel kijken en uitleggen hebben we allerlei poses en instellingen uitgeprobeerd. En ik kan je zeggen, zo makkelijk is dat allemaal nog niet, dat aansturen van het model. Op dat vlak wil ik zeker nog heel veel leren en vraag ik ook regelmatig tips op een fotografen-forum. Ivm mijn zwangerschap zit een workshop er voorlopig even niet in, maar dat is zeker iets wat ik na mijn bevalling wil gaan doen! Tot dan zal ik veel tutorials kijken en artikelen lezen, om te blijven leren en mijn foto’s te verbeteren.

Al met al was het een heerlijke en leerzame ochtend in mijn eigen mini thuisstudio en heb ik de zwarte achtergrond goed kunnen testen! We zijn erg blij met de resultaten. Yvette, nogmaals bedankt dat je model wilde staan voor me!

De foto’s vind je ook bij mijn portfolio, of klik hier

Wil je ook door mij op de foto worden gezet? Neem dan vrijblijvend contact op via het contactformulier. Mijn tarieven vind je hier.


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *