Lifestyle fotoshoot

Sandra, John, Logan en Elin

Vandaag (11-01-2020) was het zo ver. Ik ging mijn eerste lifestyle fotoshoot vastleggen, woohooo! Sandra, John en hun kinderen Logan en Elin, hadden deze shoot bij mij gewonnen. Zij krijgen mooie foto’s en ik breid mijn portfolio uit. Een mooie deal toch?!

Lifestyle fotoshoot

Tijdens een lifestyle fotoshoot wil ik zoveel mogelijke echte beelden en mooie, pure momenten vastleggen. Niet (al) te veel poseren, niet (al) te veel aansturen, laat het maar gewoon gebeuren. Doen alsof ik er niet bij ben. Ik klik wel een eind weg! 📸

We begonnen de dag in de bossen van de Loonse en Drunense duinen. Lekker een stukje wandelen, want dat doen Sandra en haar gezin vaak. Ik pakte de camera uit mijn tas en ben gaan fotograferen tijdens het wandelen.

Logan was de grote avonturier in het gezelschap en leidde ons over heuvels en door takken en struiken het bos door. Ondertussen vond hij, ik denk wel acht (boom)hutten! In een van die hutten stonden zelfs nog paddestoelen.

Elin klauterde, net zoals de volwassenen onder ons, dapper achter Logan aan. En waar Logan de hele tijd op avontuur was, bleef Elin regelmatig stil staan om op de foto gezet te worden! Kijk dan dat snoetje 😍

In huis

Na de wandeling zijn we naar het huis van Sandra en John gegaan. Daar zette een heerlijke mok thee voor ons en de kinderen gingen lekker spelen. Logan had een hele mooie brandweerauto 🚒 en Elin pakte haar pop er even bij.


Ik vind het heel erg leuk om op deze manier te fotograferen. Ongedwongen en ook heel persoonlijk. Ik heb tenslotte echt even een ochtendje in het dagelijkse leven van dit gezin mee mogen kijken én dat vast mogen leggen. Heel bijzonder dus en onwijs leuk! Ik hoop dan ook dat ik dit nog heeeeeel vaak mag gaan doen!

Lieve Sanda, John, Logan en Elin, ik wil jullie nogmaals ontzettend bedanken dat ik jullie gezin op deze manier vast mocht leggen! Ik ga snel met de rest van de foto’s aan de gang!

Heb je zelf ook interesse in een lifestyle fotoshoot? Superleuk! Neem dan vrijblijvend contact met me op voor meer informatie!

Geen reacties om te tonen.