Nieuwe plannen, nieuwe koers.

Evi & Nik

Hier liggen ze dan, onze trots! Ik hou van zulke momenten!

Grote zus die ontzettend gek is op d’r kleine broertje. Zoooo lief om te zien 🖤. En klein broertje vind het allemaal wel best. Hij laat het gebeuren en houdt ondertussen alles nauwlettend in de gaten. Onze 2 kleine grote schatjes, onze trots!

Herkennen jullie dat? Als fotograaf pak ik thuis dus veel te weinig de camera erbij. Overal ligt altijd speelgoed (tis werkelijk een grote hindernisbaan hierbinnen), Evi zit 9 van de 10 keer onder de snot/chocopasta/schrale plekken en Nik onder de kwijl en melk..

Maar de laatste tijd ga ik dat steeds minder hinderlijk vinden en daar juist veel meer de waarde van inzien. Want dit is namelijk hoe het echt is. Deze simpele dingen zijn momenten die nooit meer terugkomen, en die daarom juist zo waardevol zijn. En daarbij, iedereen in ons leven ziet ons altijd zo, dus waarom zou dat op beeld dan ineens heel anders zijn? (Of is dit gewoon een slechte smoes om niet op te hoeven ruimen? 🤫) .

En die kant wil ik ook op met mijn fotografie. Echte momenten op beeld vastleggen, zonder (al te veel) te poseren. Momenten die nooit meer terug komen en die je wil koesteren. Lifestyle fotografie. Jouw leven, jouw gezin, jouw liefde, jouw familie, jouw hectiek, jouw hindernisbanen in huis en jouw kids die nu alweer een wasbeurt kunnen gebruiken 😉. Puur en echt, gewoon zoals het is.

Voor 2020 heb ik vele nieuwe plannen. Houd mijn insta en facebook dus in de gaten, want er komen mooie dingen aan!!

Zo, dan ga ik hier nog even opruimen en gezichten wassen en dan kunnen we naar verjaardag nummer 1 van het weekend! Fijn weekend allemaal!!